OPLEIDINGEN
 
 
 
 
 
 

Graag zou ik me willen inschrijven voor de cursus scheidsrechter KBVB.

Hieronder mijn gegevens:

KANDIDAAT SCHEIDSRECHTER ?

 

Dat is de slogan waarmee de Vriendenkring en het Bureau Arbitrage Vlaams-Brabant uitpakken voor de rekrutering van nieuwe scheidsrechters.

 

Niet iedereen kan de volgende Frank De Bleeckere of Bart Vertenten worden, al zouden we dat wel willen. Maar ook in de jeugd- en lagere reeksen zijn gemotiveerde jongens én meisjes nodig om de vele voetbalwedstrijden in goede banen te leiden. We zijn immers allemaal onmisbaar.

 

Ben je minstens 15 jaar en ben je ook bereid om die "uitdaging" aan te gaan?

 

Schrijf je dan vlug in voor de volgende cursus kandidaat-scheidsrechter georganiseerd door de scheidsrechterskring Noord-West Brabant en Pajottenland ism. de Vlaamse Voetbal Federatie Bureau Arbitraged Vlaams-Brabant.

 

Deze gratis cursus, bestaande uit een 2-tal interactieve theoretische lessen met de nadruk op de meest belangrijke regels en handelingen.

 

En wat staat daar tegenover indien je slaagt voor het theoretisch examen?

Een aantrekkelijke vaste scheidsrechtersvergoeding en terugbetaling van de verplaatsingskosten, alsook een permanente uitnodigingskaart die je gratis toegang verleent tot alle wedstrijden georganiseerd door de Koninklijke Belgische Voetbalbond.

 

Wil je je inschrijven of er meer over weten? Mail dan naar info@nwb.be

 

Wil je eens proberen of het lukt? Klik dan dan op onderstaande link

www.fluitjevaneencent.be